Produse Naturiste

998340_157964327724345_1557929215_nNONI ORGANIC 32 OZ (946ml)

Acai Organic – contine un extract standardizat din fructul Acai cu rol puternic antioxidant, ajutand la protejarea structurii ADN-ului, a fluiditatii si a permeabilitatii membranei celulare. Acai Organic actioneaza ca puternic antiaging si este eficient in curele de slabire. Produsul este adjuvant in terapiile complementare antitumorale, ajutand la reducerea neoangiogenezei si la inducerea apoptozei. Contribuie la stimularea metabolismului lipoproteinelor si la modularea imunitatii . ajuta la reducerea senzatiei de foame datorita indicelui glicemic scazut, indice care face ca energia sa fie eliberata in organism, treptat, pe o perioada indelungata de timp, fara sa fie necesar sa consumam multe alimente. Ajuta la reducerea efectelor expunerii la surse de radicali liberi: radiatii ultraviolete, aditivi alimentari chimici, fum de tigara, poluare, uleiuri vegetale hidrogenate, etc.
Fructele Acai, de dimensiuni si culori asemanatoare coacazelor, sunt roadele palmierilor cu acelasi nume, originari din padurile Amazonului si constituie, de secole, principala sursa de hrana a brazilienilor. Legendele spun ca fructele Acai, supranumite si “fructele care plang”, au aparut din lacrimile fiicei unui sef de trib amazonian, indurerata de suferintele comunitatii sale afectate de foamete.

Datorita efectelor sale energizante si hranitoare, fructele Acai au devenit foarte populare in randul sportivilor din SUA, in anii ’70 – ’80. Ulterior studiile stiintifice au demonstrat faptul ca aceste fructele contin un anumit tip de antioxidanti, care este extrem de puternic si de eficient in combaterea radicalilor liberi din organism si in protejarea celulelor impotriva imbatranirii premature si a degenerarii, fapt care a determinat o crestere si mai mare a popularitatii fructelor Acai in intreaga lume. De asemenea, aceste fructe de culoare mov sunt renumite ca dusman al kilogramelor in plus.

http://romania.calivita.com/site.php?action=registration&sponsor=04025018077

Noni sau Morinda citrifolia este originară din Asia, Australia şi unele insule din Pacific. Este un arbust mic, peren. Fructul este ovoid, galben când este copt, are un gust amar şi miros înţepător, dezagreabil. A fost adus în Hawai de către primii polinezieni.

250.04 LEI
O lingură (15 ml) conţine: Pulpă din fruct de Noni Organic (Morinda citrifolia)

Remarcabilele sale proprietăţi de vindecare sunt cunoscute de peste 2000 de ani în Polinezia, China, India etc. Devine cunoscut în SUA ca şi supliment alimentar sub formă de lichid, având un gust plăcut prin adaos de sucuri naturale (de struguri şi afine).

Principalii compuşi izolaţi din Noni: morindon; morindin; terpenoizi; L-asperulosidă; seleniu; acubina; alazarina şi antrachinone având rol antibacterian; acid capronic şi caprilic – cu rol în digestie; serotonină; scopoletină – cu rol în combaterea anxietăţii, depresiei, tulburări obsesivo-fobice, tulburări de somn, durere, schizofrenie, migrene, controlul apetitului şi a comportamentului sexual; damnacantalul – având acţiune anticancerigenă prin inhibarea multiplicării celulelor precanceroase şi prin stimularea formării celulelor T ale sistemului imunitar; alcaloizi (xeronina); proxeronază – enzimă care eliberează xeronina  din proxeronină.

Produsul NONI acţionează sinergic cu alte suplimente alimentare sau cu o medicaţie specifică.

Principala substanţă biologic activă din acest fruct este xeronina, un alcaloid prezent în toate celulele sănătoase ale plantelor, animalelor şi microorganismelor. Are efect benefic asupra organismului în doze de picogram şi acţionează la nivel molecular. Conform teoriei  Dr. Ralph M. Heinicke de la Universitatea Hawai, descoperitorul acestui alcaloid, xeronina acţionează asupra proteinelor specifice din celule. Având în vedere faptul că proteinele au funcţii diferite în organism, această substanţă poate cauza un număr impresionant de mare de răspunsuri fiziologice. Acţiunea exercitată de xeronină asupra unei persoane depinde de nivelul xeroninic al ţesuturilor persoanei respective. Dacă nivelul xeroninei  este suboptimal, răspunsul organismului la administrarea NONI va fi miraculos.

Xeronina  NU este un panaceu universal. Doar afecţiunile cauzate de nivelul scăzut al xeroninei vor putea fi rezolvate.

Este un produs energizant şi tonifiant; scade febra – indiferent de cauza acesteia; reglează tensiunea arterială şi somnul; crează o stare de bună dispoziţie; întăreşte sistemul imunitar; este adaptogen etc.

Noni se comercializează sub două forme: lichidă şi capsule. În cazul formei lichide există două variante de comercializare: Polinesian Noni şi Organic Noni. Polinesian Noni este obţinut din fructe crescute în natură, în vreme ce Organic Noni este obţinut din fructe provenite de la o fermă certificata  ecologic .

Zen Tonic
      ZhenThonic

       Fructul mangosteen este considerat, de populaţia din pădurile tropicale ale Asiei, drept unul dintre cele mai de preţ, fiind denumit şi „fructul lui Dumnezeu”. Însă, în America de Nord şi Europa, este încă aproape necunoscut, deoarece în aceste zone clima diferă foarte mult faţă de cea din Asia.

250.04 LEI

Fructele de mangosteen conţin o cantitate deosebit de mare de xantone – un flavonoid cu puternic efect antioxidant, dar abundă şi în alţi polifenoli şi catechine cu efect antioxidant. Alături de mangosteen, produsul este îmbogăţit cu suc de struguri negri, de afine negre, merişor, căpşuni, zmeură, mere şi pere. Fructele conţin cantităţi mari de enzime, vitamine, oligoelemente, antociani şi alte substanţe biologic-active benefice organismului, cum ar fi acidul elagic, acidul fitic, acidul clorogenic, precum şi fibre vegetale vitale. Fiecare din aceste fructe reprezintă în sine un concentrat de energie solară şi o sursă bogată în substanţe de protecţie şi nutritive. Toate la un loc conţin majoritatea vitaminelor, mineralelor, enzimelor şi fibrelor vegetale de care are nevoie organismul.

Gustul razelor de soare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s