capsuni

Prin compozitia sa,  CAPSUNA –  este recomandata pentru întarirea si remineralizarea organismului, sporirea imunitatii      naturale a organismului, purificarea si   fluidizarea sângelui, favorizând tranzitul intestinal si având o actiune benefica asupra functiilor hepatice si presiunii arteriale, pentru tonifierea corpului si cresterea diurezei.
Printre nenumaratele substante continute de capsuna, exista una care prezinta interes pentru reumatici, artritici si cei suferinzi de guta: acidul salicilic, care alina suferintele fara cel mai mic efect secundar, în vreme ce folosirea acidului salicilic produs în laborator nu ofera prea multe garantii  .

Capsunile sunt bogate în zaharuri, în special în levuloza, pe care diabeticii o pot asimila fara probleme.
Studiile au demonstrat ca fructul are si excelente proprietati bactericide, fiind capabil sa opreasca dezvoltarea germenilor. In contact cu el, bacilul febrei tifoide moare în câteva ore. Este bine sa se consume capsuni dupa un meniu alcatuit din fructe de mare.

 

 

Imagine | Acest articol a fost publicat în Retete diverse și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s